Total Facility Group

wabred holding logo1groenweg smb gcm systems groeneweg dienstenrelamp service nederland

Diensten

Wat kan Groeneweg Diensten voor uw organisatie betekenen?

Het uit handen nemen van uw non-core business is onze core-business!

Een van onze sterkste punten is het uit handen nemen van uw niet kernactiviteiten. Groeneweg Diensten heeft van het uit handen nemen van deze activiteiten namelijk haar kernactiviteit gemaakt. Wij hebben een unieke werkwijze, waardoor wij u betaalbare oplossingen bieden voor het (volledig) uitbesteden van uw niet-kernactiviteiten.

Dit doen wij door binnen uw organisatie juist die werkzaamheden te gaan doen die binnen uw organisatie blijven liggen of die werkzaamheden die eigenlijk te kostbaar worden als ze door uw eigen mensen worden uitgevoerd, omdat zij dan geen tijd meer hebben om zich bezig te houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf. Hierbij zorgen wij ervoor dat wij een eigen meewerkend voorman inzetten met de nodige ervaring.

Wij nemen de betreffende werkzaamheden volledig uit handen, zodat uw eigen organisatie ontlast wordt en uw eigen mensen zich kunnen bezig houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Hierdoor wordt uw organisatie ontzorgt en uw mensen efficiënter ingezet, zodat er direct een kostenbesparing zichtbaar wordt.

Door voor Groeneweg Diensten te kiezen, belast u ook maar één keer uw eigen organisatie. Dit is wanneer de vaste medewerkers van Groeneweg Diensten gaan meelopen bij uw bedrijf om zich het werk eigen te maken (training on the job).

Hierna kunt u de werkzaamheden volledig aan ons uitbesteden, zonder dat u er nog hoeft om te kijken naar bezetting etc. Ons mensen zullen dab de uitbestede werkzaamheden volledig zelfstandig uitvoeren en eventueel nieuwe medewerkers zelf trainen, zonder dat uw organisatie hiermee belast wordt. Dit geeft niet alleen een kostenbesparing op uw non-core activiteiten, maar ook op uw interne kosten!

Wij kunnen u o.a. ontzorgen met de inzet van onze:

  • Kraanmachinisten
  • Terminaltruck chauffeurs
  • Heftruckchauffeurs
  • Productiemedewerkers
  • (Vapro) Operators
  • Magazijnmedewerkers

Heeft u nu direct behoefte aan kosten besparing? Twijfel niet en neem contact met ons op

Meer informatie?

Groeneweg Diensten

Kosten besparen?

E-mail
info@groeneweg-diensten.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor